Aluminijski profil 77ID za ulazna vrata

 • Ovaj alu profil za vrata s dubinom okvira 77mm ne sadrži izolacijske letvice

  Ovaj alu profil za vrata s dubinom okvira 77mm ne sadrži izolacijske letvice

 • Razne verzije i kombinacije boja stakla i aluminijskih profila - od RAL boja do izgleda drva

  Razne verzije i kombinacije boja stakla i aluminijskih profila - od RAL boja do izgleda drva

 • Podržane sve tipologije: one s unutarnjim i one s vanjskim otvaranjem, s jednim ili dva krila, sa ili bez otvora iznad vrata

  Podržane sve tipologije: one s unutarnjim i one s vanjskim otvaranjem, s jednim ili dva krila, sa ili bez otvora iznad vrata

 • Profil s čistim i jednostavnim linijama može se skladno ugraditi u svaku okolinu

  Profil s čistim i jednostavnim linijama može se skladno ugraditi u svaku okolinu

Nova serija AluK 77ID ulaznih vrata s prekinutim toplinskim mostom i dubinom okvira od 77mm stvorena je da zadovolji prohtjeve tržišta koje postavlja sve veće zahtjeve prema učinku, dizajnu i pažnji za detalje.

Funkcionalna kvaliteta i mogućnost dekoriranja prostora

Asortiman ID profila za ulazna vrata obogatili smo serijom 77ID koja je dizajnirana da zadovolji prohtjeve sve zahtjevnije klijentele koju zanima učinak i komfor.

Ulazna vrata 77ID s dubinom okvira od 77mm drukčija su po tome što ne sadrže izolacijske letvice. Okvir se i u donjem dijelu okreće prema van pod kutom od 45 stupnjeva. To okviru daje čistu i jednostavnu liniju te se on zato može skladno ugraditi u svaku okolinu.

Toplinska provodljivost Ud jednaka je 1.0W/m2K (mjereno na vratima s jednim krilom 1530 x 2180 mm, Ug = 0.5 W/m2K, warm edge 0.05 W/m2K).

77ID se preporučuje s klasičnim profilima ili kao dio komplanarnog rješenja, čime postaje funkcionalno prihvatljiv u rezidencijalnim i ne-rezidencijalnim ambijentima. Dostupan je i u varijanti ležišta s trostrukom gumenom brtvom koja se preklapa s unutarnje strane da bi se optimizirao akustični učinak i zrakopropusnost.

S novom serijom mogu se stvoriti sve tipologije, i one s unutarnjim i one s vanjskim otvaranjem, s jednim ili dva krila, sa ili bez otvora iznad vrata. Razne verzije i kombinacije boja stakla i aluminijskih profila - od RAL boja do izgleda drva - pretvaraju 77ID vrata u pravi dodatak namještaju s kojima se kućni ili radni prostor može poosobiti ovisno o individualnom ukusu i zahtjevima.

Da bi se najbolje moguće stavio pod kontrolu "B-metal" efekt (fenomen fleksije profila s prekinutim toplinskim mostom pod utjecajem prekomjernih varijacija temperature), sve se poliamidne trake ugrađuju na krila tako da profili mogu prirodno ekspandirati. Testovi u zagrijanoj komori dali su zadovoljavajuće rezultate za rješenja s vanjskim otvaranjem i odlične rezultate za rješenja s unutarnjim otvaranjem.

Istraživana je i nova gumena brtva (cod. 809634) s inovativnom geometrijom rasklapanja s kojom je zatvaranje mekše i bez neželjenog "elastičnog efekta". Nove brtve svejedno stvaraju dovoljno veliku kontaktnu površinu koja postiže adekvatnu zrakopropusnost.

Kako ovaj proizvod idealno uklopiti u vaš projekt?

Postavite upit našem tehničkom uredu koji će pomoći u realizaciji vašeg projekta.

Podaci koje nam dajete koristit ćemo ISKLJUČIVO za konverzaciju vezanu za upit. Vaši podaci ostaju pohranjeni godinu dana u našem sustavu, nakon toga se bespovratno brišu.

Ili nas kontaktirajte izravno:

051 691 461

info@aluk.hr