Aluminijski prozori i vrata

Serija sustava građevinskih aluminijskih profila sa i bez prekinutog termičkog mosta s mogućnošću izrade aluminijskih prozora i vrata za ugradnju na industrijskim ili javnim objektima te privatnim zgradama.

detaljnije

Serija profila za izradu klizne aluminjske stolarije zadovoljava zahtjevne estetske kriterije i kroz raznovrsne tipologije izrade, odlikuje se jednostavnošću, ekonomičnošću, visokim stupnjem izvedbe i završne obrade.

detaljnije

Aluminijski profili za izradu zimskih vrtova i verandi, korištenjem specijalnih okova jamči maksimalnu sigurnost i jednostavnost montaže. Kod aluminijskih grilja i škura vodilje su: estetika, lakoća održavanja te dojam drvenih grilja i škura.

detaljnije

Sustav aluminijskih profila za izradu unutarnjih vrata i pregradnih staklenih stijena uz visoke estetske zahtjeve, omogućava izvedbu svih staklenih pregrada te zaokretnih i kliznih unutarnjih vrata poštujući pri tome arhitektonske zahtjeve klijenta. 

detaljnije

Dodaci na aluminijske prozore i vrata koji prostor čine sigurnijim i ugodnijim za boravak.

detaljnije

AluK sustavi za proizvodnju aluminijskih prozora i vrata proizvode se uz primjenu najmodernijih tehnologija, kako u proizvodnom procesu tako i vezano uz zaštitu okoliša, te su podvrgnuti strogim kontrolama za koje posjedujemo certifikate, izdane od strane najvažnijih talijanskih i europskih ustanova (ISO 9000, EURAS – EWAA, QUALANOD-QUALITAL). Proizvodi su između ostalog projektirani i za klimatska podneblja s jakim vjetrom i posolicom.