Profili za izradu vrata i prozora

Serija profila bez prekinutog termičkog mosta pogodna je za vrata i prozore na industrijskim i proizvodnim pogonima ili na javnim i privatnim stambenim zgradama u područjima s blagom klimom.

detaljnije

Ova serija aluminijskih profila s prekinutim termičkim mostom za izradu vrata i prozora, odlikuje se posebnom estetikom koja se ogleda se u oponašanju tradicionalnih geometrijskih oblika karakterističnih za klasičnu drvenu stolariju.

detaljnije

Serija profila bez prekinutog termičkog mosta za izradu aluminijske građevinske stolarije velikih dimenzija i otpornosti na opterećenje vjetra.

detaljnije

Serija profila s prekinutim termičkim mostom, serije 56IW-ID širine 56 mm odlikuje optimalan odnos kvalitete i jednostavnosti izrade profila.

detaljnije

Prekinuti termički most serije aluminijskih profila Aluk 67IW dobiva se korištenjem šupljikavih poliamidnih šipki debljine 28,5 mm koje povećavaju stabilnost i čvrstoću.

detaljnije

Nova serija AluK 77ID ulaznih vrata s prekinutim toplinskim mostom i dubinom okvira od 77mm stvorena je da zadovolji prohtjeve tržišta koje postavlja sve veće zahtjeve prema učinku, dizajnu i pažnji za detalje.

detaljnije

Ovu seriju profila karakterizira visoki stupanj toplinske izolacije dobiven upotrebom poboljšanih šupljikavih poliamidnih šipki debljine 39 mm te dodatkom posebnih izolacijskih letvica.

detaljnije

Nova serija sustava aluminijskih profila s prekinutim termičkim mostom 77IW - IWL stvorena je kako bi se zadovoljile potrebe sve zahtjevnijeg tržišta u pogledu performansi i udobnosti, zadržavajući značajke ključne za uspjeh IW serije.

detaljnije

Serija aluminijskih profila 80IWood nastala je kao odgovor na sve veću potražnju tržišta energetske učinkovitosti tzv. «CasaClima».

detaljnije

Unaprijeđena izolacijska svojstva i inovativna rješenja kao što su skriveni okov, 3D regulacija i otvaranje krila 180⁰ najveće su prednosti ove nove serije alu profila za prozore i vrata.

detaljnije

Serija sustava građevinskih aluminijskih profila sa i bez prekinutog termičkog mosta s mogućnošću izrade aluminijskih prozora i vrata za ugradnju na industrijskim ili javnim objektima te privatnim zgradama.