Aluk Rijeka - zgrada

Zaposlenja

Pronađite karijeru u AluK timu i postanite dio njega

AluK tim d.o.o. nudi veliku mogućnost za početak ili nastavak karijere u svijetu aluminija bilo da se radi o području inženjeringa, razvoja, marketinga ili prodaje.

  • Ako ste ambiciozni, inovativni i zainteresirani za rad u stimulativnom poslovnom okruženju, pošaljite svoju biografiju i javite se na: info@aluk.hr

Naši zaposlenici

  • Želimo pridobiti i zadržati najbolje. Ljudski resursi su izvor razvoja i konkurentosti svake tvrtke i to mi u Aluk timu znamo i želimo privući pojedince koji se pronalaze u slijedećem:

Timski rad: povjerenje, komunikacija, okrenutost ka istom cilju, spremnost na pomaganje

Izvrsnost: znamo puno ali želimo znati još i više, želimo kontinuirano učiti i razvijati se. Ne bojimo se odgovornosti niti inicijative. Stvaramo nove prilike i izazove.

Povezanost: jednostavnost i toplina moje su odlike, ispunjavam obećanja, podrška sam svome timu, tvrtka za mene nije samo tvrtka - ona je dio mene -  koliko ja rastem i razvijam se, toliko i ona napreduje.

U  što vjerujemo?

  • Inovativnost i kreativnost
  • Strast prema poslu i životu
  • Odgovornost i odanost

„Prilike se događaju kad se krećemo naprijed. Ako iskušamo nešto novo, a da uopće ne znamo kamo će nas odvesti, sasvim slučajno mogli bismo naići na priliku, na strast.“